Il·lustració, disseny gràfic, disseny web i disseny apps

Disseny App portafoli “Buk”

Treball: Disseny App per iPad. Disseny logo, iconografia, Ux design, disseny interficie i disseny web.

Disseny app BUK, aplicació iPad per mostrar el teu portafoliDisseny de l’aplicació Buk, creació del logotip, disseny de la interficie d’usuari de l’aplicació i de la web. Creació i disseny de la iconografía i imatge gràfica. Aplicació que  permet presentar el nostre portafoli als clients des de l’iPad. Interface senzill i de fàcil ús. Pots pujar imatges, pdf i video.

URL: https://www.buk.cat

Disseny app BUK, aplicació iPad per mostrar el teu portafoli Disseny app BUK, aplicació iPad per mostrar el teu portafoli
01. Interficie principal d’entrada a l’aplicació per iPad “BUK”. 02. Crea el teu portafoli en pocs minuts.
Disseny app BUK, aplicació iPad per mostrar el teu portafoli Disseny app BUK, aplicació iPad per mostrar el teu portafoli
03. Mostra el teu portafoli als teus clients des del teu iPad. 04. Interface minimalista i fàcil d’utilitzar. Mostra imatges, pdf i video.

Disseny web de l’App per iPad “Buk”

L’aplicació Buk es gestiona des de una pàgina web, amb un disseny net i molt fàcil d’utilitzar. Buk descarrega el contingut al teu iPad i així pots portar-lo a on vulguis. Està adaptat a format horitzontal i vertical de l’iPad. Si vols lluir els teus treballs, Buk és una plataforma perfecte per fer-ho.

Disseny web de l’app BUK, aplicació iPad per mostrar el teu portafoli

Insereix els teus treballs de forma ràpida i senzilla i mostra el teu portafoli a l’App BUK

Videotutorial de com funciona l’App “Buk”