Il·lustració, disseny gràfic, disseny web i disseny apps

Disseny web d’en Pere Renom

Disseny web Pere Renom

En Pere Renom Vilaró és biòleg i reporter del programa de divulgació cientìfica “QUÈQUICOM” de la Televisió de Catalunya, també ha realitzat varies publicacions en diversos medis, entrevistes a la radio, televisió, reportatges, entre d’altres. La funció d’aquesta web és la de difondre els seus coneixemenst i experiències científiques a tothom.

Ha de ser una web amb una navegació molt sencilla. Ha de permetre a l’usuari trobar allò que buscar sense complicacions, i permetre a l’adminstrador, en aquest cas el propi Pere Renom, a endreçar i mostrar d’una manera fàcil, visual i sencilla els temes a tractar.

La web tot i tenir un aspecte científic i humanista, que van molt lligats de la ma i semblen temes molt seriosos, no deixa de banda la l’aspecte modern, fresc i dinàmic, com el propi Pere Renom.

La capçalera te molta importància i ha estat treballada de manera diferent per a cada secció, amb la ideia de diferenciar-les i reforçar més encara els continguts de la secció a la que pertany. A la capçalera de la pàgina inicial, es veu com és en Pere Renom, s’ha capbussat a un llac gelat per explicar-nos per què el gel és menys dens que l’aigua, ha saltat en paracaigudes per explicar la força de la gravetat, o s’ha endinsat en un avenc per mostrar-nos com es formen les estalactites. Aquesta capçalera és un recull de varies experiències viscudes per en Pere Renom per difondren’s la ciència.

A la web tenim accés a enllaços recomenats,  a programes de ciència a la TV, publicacions de ciència, altres comunicadors científics, institucions d’interés per a la ciència o les pròpies publicacions que ha realitzat en Pere Renom. A la secció TV, podem tenir accés a tots els capítols del programa de divulgació científica “QUÈQUICOM”, de la Televisió de Catalunya, on ell és present, a entrevistes que li han realitzat, bobines o altres resportatges i extres.

La web inclou un apartat Blog, on en Pere ens comparteix experiències, com la seva ascensió al Mont Blanc i la xerrada que va donar al Departament d’Ensenyament de la Generalitat, artícles seus publicats en revistes, entrevistes que li han fet, premis obtinguts, etc… Les xarxes socials tenen presència a tota la web, ja siguin per compartir els articles o la web amb els nostres seguidors o per seguir al propi Pere Renom. A la part inferior se li ha donat especial importància al Facebook i al Twitter. S’ha personalitzat el canal de Youtube d’en Pere Renom.

 Captures de diferents pantalles i dissenys de capçalera

Mostra del disseny d’algunes de les seccions de la web d’en Pere Renom, que han estat personalitzades per donar major rellevància al contingut de cadascuna d’elles. Tant la secció del propi blog d’en Pere Renom, com les entrades als programes de televisió, han estat dissenyats pensant en una clara i directa navegació per part de l’usuari, que de manera còmoda i ràpida pot accedir al contingut. El contingut s’ha dividit per seccions i a cadascuna d’aquestes seccions s’accedeix directament des del menú.

URL: www.pererenom.com

Disseny capçaleras de web d'en Pere Renom: "Publicacions" Disseny capçaleras de web d'en Pere Renom: "Qui sóc"
Disseny capçaleras de web d'en Pere Renom: "Publicacions" Disseny capçaleras de web d'en Pere Renom: "Fotografies"
 Disseny capçaleras de web d'en Pere Renom: "Enllaços" Disseny capçaleras de web d'en Pere Renom: "Contacta'm"