Il·lustració, disseny gràfic, disseny web i disseny apps

qui sóc

Em dic Carles Salas, sóc il·lustrador i dissenyador gràfic amb més de 15 anys d’experiència dins del món del disseny, 7 d’ells treballant com a freelance amb clients de gran envergadura com Cartoon Network, TV3, Banc de Santander, Santa & Cole, Grupo Zeta, Infonomia o Warner. Treballant amb projectes des de la idea inicial fins a la realització final, tenint en compte que usabilitat i disseny vagin de la ma.

Les tasques que realitzo són:
Estic especialitzant en el disseny d’interfícies, estudis d’usabilitat, navegabilitat, disseny web i disseny d’aplicacions (iPad, iPhone), incorporació de xarxes socials com a eines de marketing i difusió per al client, personalització i disseny de canals Youtube, Twitter i Facebook. Creació i seguiment de campanyes de banners amb creació de URL de Google Analytics. El disseny gràfic aplicat als entorns digitals, des d’imatges corporatives a plataformes interactives, passant per webs, flash, animacions, vídeos corporatius, disseny de jocs, apps per iPhone i iPad…

Dins de la il·lustració faig creació de personatge, animació, premsa, infantil, publicitat, videotutorials, icones, infografies, pixelart… i dins del disseny gràfic, imatge corporativa (logotips, packaging, folletons, cartells, maquetació,…), disseny de microsites, banners, disseny de mailing, estratègia de comunicació i assessorament al client tant a nivell de disseny com de implementació de la seva marca a internet.

 

Carles Salas, il·lustrador, dissenyador gràfic, dissenyador web